Få nem digital bogføring

- Spar tid på bogføringen

Digital bogføring er en effektiv og nem måde at klare virksomhedens bogføring på. På den måde får du samlet alle virksomhedens bilag på ét sted, og du kan nemt og hurtigt arkivere bilagene. Indenfor få år bliver det desuden et lovkrav, at langt de fleste virksomheder skal bruge digital bogføring. Hos Ernst & Fossdal hjælper vi dig med den digitale bogføring, så du fremover kan spare tid på din bogføring og i stedet bruge tiden på din forretning.

Her er dine fordele:

Er din virksomhed klar til den nye bogføringslov?

Ifølge den nye bogføringslov, der bliver rullet ud fra 2024, skal alle virksomhedens bilag digitaliseres og opbevares i et regnskabsprogram. Selvom det kan lyde som et stort arbejde at lave digital bogføring, er der faktisk mange fordele ved digitaliseringen:

Hvornår din virksomhed skal være gået over til digital bogføring, afhænger af virksomhedens beskaffenhed og størrelse, men fordi der er så mange fordele ved den digitale bogføring, anbefaler vi, at du starter med det samme.

Digital bogføring gør regnskabet lettere

Når du bogfører digitalt, betyder det blandt andet, at du videresender virksomhedens digitale bilag til os eller tager billeder af de fysiske boner og sender dem til os. Derefter sørger vi for alt det praktiske med at føre det ind i virksomhedens regnskab og journalisere bilagene, så du altid kan finde dem igen.

Du behøver altså ikke at bekymre dig om, hvor du lagde bilagene, og om du har husket at få dem med i dit momsregnskab, så du kan få fradrag for virksomhedens omkostninger. Samtidig kan du nemt og hurtigt oprette fakturaer på farten i den medfølgende mobil-app, som også sørger for, at fakturaen bliver registreret korrekt i virksomhedens regnskab.

Lad os hjælpe dig i gang med den digitale bogføring

Vil du vide mere om, hvad digital bogføring kan gøre for din virksomhed? Ernst & Fossdal har stor erfaring med digital bogføring. Hos os kan du være sikker på, at din digitale bogføring altid lever op til lovens krav.

Du bestemmer selv, om vi skal tage os af hele bogføringen eller kun dele af den, samt hvor ofte du ønsker hjælp til det.

Nyheder & Gode Råd

Ny bogføringslov

Hvem skal følge den nye bogføringslov? Alle erhvervsdrivende virksomheder i Danmark skal følge den nye bogføringslov. Dog er du undtaget

Læs mere »