Vi søger en finansøkonom til praktikforløb

Er du finansøkonom og søger du en praktikplads fra august 2024?

Er du ved at uddanne dig til finansøkonom? Og kunne du tænke dig at afvikle dit praktikophold hos os? Vi kan tilbyde et praktikforløb på 12 uger fra august 2024, og vi håber at du vil med i et lærerigt og spændende karriereforløb, hvor der er mulighed for en attraktiv traineestilling hos os efterfølgende.

Vi tilbyder et struktureret praktikforløb

Som praktikkant bliver du indviet i dagligdagens opgaver på lige fod med resten af teamet. Du vil stifte bekendtskab med hele arbejdsgangen i en regnskabsvirksomhed. Du vil have en mentor tilknyttet gennem hele forløbet, og vi følger løbende op på at du trives og udvikler dig både fagligt og personligt.

Du bliver en del af vores eget uddannelsesprogram

Som bl.a. indbefatter et online introduktionskursus, en uddannelsesplan over de opgaver du skal igennem i dit praktikforløb og meget mere. 

 

Efter dit praktikophold kan du søge om at blive en del af vores toårige trainee uddannelse. Vores ambition er, at dit praktikophold er startskuddet til en karriere i Ernst & Fossdal

Hvem leder vi efter?

Vi søger en finansøkonom der søger en praktikplads fra august 2024. Du brænder helt sikkert for at blive regnskabskonsulent, og ønsker at lære mere om regnskabsbranchen. Derudover besider du egenskaber som empati, struktur og faglighed. Du skal have viljen til at lære faget helt fra bunden og samtidig være nysgerrig på digitalisering og automatisering.

 

Hvem er vi?

Ernst & Fossdal er en mindre konsulent virksomhed i regnskabsbranchen. Vi har to ejere og en flad organisationsstruktur og vi forventer at vokse yderligere i de kommende år. Vi har kontor i Hvidovre tæt på offentlig transport og gratis p-pladser. 

 

Vores ansættelsesproces

Vi afholder samtaler med praktikanter løbende og bestræber os på at vende retur til alle ansøgere indenfor ca. 4 uger


Din ansøgning bedes sendt til os via mail til randi@ernstfossdal.dk vedlagt CV.


Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte vores nuværende elev Mette Andersen på 42404836, og sende din ansøgning til Randi Fossdal Haines på e-mail: randi@ernstfossdal.dk